Vliegende insecten bestrijden

Vliegende insecten zijn een probleem dat serieus genomen moet worden. Als er namelijk gedurende langere tijd ongedierte in uw meubels of woning aanwezig is, dan kan dat ernstige schade veroorzaken.

Bestrijding vliegende insecten

Vliegende insecten kunnen een ware plaag zijn. Af en toe een vlieg of bij in of om het huis is wel te overzien, maar wat als ze massaal uw woning, eetcafé of kantoor aantrekkelijk vinden? Dan heeft dat een oorzaak en die oorzaak kunnen wij voor u wegnemen. Bijvoorbeeld door simpelweg een nest te verwijderen, maar ook door ze te bestrijden en uw omgeving bestendig te maken tegen dit ongedierte.

Waarom ingrijpen?

Vliegende insecten komen overal in uw woning of bedrijf. Dus ook op plekken waar eten ligt. Wanneer dit ongedierte in contact komen met eten, dan dragen ze ziekteverwekkende micro-organismen over die schadelijk zijn voor de gezondheid. Maar nog los van het risico dat u ziek wordt, is het ook een onsmakelijk gezicht en een grote bron van ergernis om vliegende beestjes om u heen te hebben. Daarnaast zijn wespen, muggen en vlooien zeer vervelend omdat zij steken en soms allergische reacties kunnen veroorzaken.

Listeria, Salmonella en de E-Coli bacterie huizen vaak in de harige poten van dit ongedierte. Het bestrijden van deze insecten is dan ook een verstandige beslissing. Wij helpen u daar graag bij.