Kruipende insecten bestrijden

Kruipende insecten zijnĀ een probleem dat serieus genomen moet worden. Als er namelijk gedurende langere tijd ongedierte in uw meubels of woning aanwezig is, dan kan dat ernstige schade veroorzaken.

Bestrijding kruipende insecten

Kruipende insecten roepen bij de meeste mensen weerzin op. Hoewel dat natuurlijk niet echt nodig is, heeft die angst wel een oorsprong. Insecten zijn namelijk niet zo ongevaarlijk als u denkt. Kruipend ongedierte als kakkerlakken dragen bijvoorbeeld ernstige ziektes met zich mee zoals salmonella, dysenterie, gastro-enteritis en tyfus. Een gezond persoon heeft hier een behoorlijke weerstand tegen, maar als het kinderen, ouderen of zieken betreft dan is er een aanzienlijk risico op besmetting.

Niet direct gevaarlijk, wel erg hinderlijk

Los van de ziektes die hiervoor al genoemd werden kunnen kakkerlakuitwerpselen eczeem en astma veroorzaken. En als het niet direct gevaarlijk is, dan kan het nog wel erg vervelend zijn. Een invasie van vlooien of bedwantsen die zich met uw bloed voeden wordt als buitengewoon hinderlijk gezien vanwege de jeuk en irritaties op plekken waar u gebeten wordt.
Kortom, heeft u insecten in uw woning of bedrijf en ondervindt u daar hinder van, dan kunnen wij dat probleem voor u verhelpen.