Knaagdieren bestrijden

Knaagdieren in en rondom uw woning is een probleem dat serieus genomen moet worden. Als er namelijk gedurende langere tijd ongedierte in uw meubels of woning aanwezig is, dan kan dat ernstige schade veroorzaken.

Bestrijding knaagdieren

Wij zijn in heel Nederland actief als ongediertebestrijder, van Leeuwarden tot Limburg. Het gros van de overlast die wij elke dag verhelpen is het werk van dezelfde groep ongedierte: knaagdieren. Overlast van ratten, muizen en mollen komt in elke buurt en bij elk type pand of woning voor.
Knaagdieren zijn verantwoordelijk voor veel schade. Ze zijn niet kieskeurig met wat ze eten en zetten hun tanden in werkelijk alles wat ze tegenkomen. Een schutting en hopen dat ze wegblijven, is niet genoeg om mollen, muizen of ratten tegen te houden. Nou is één muis of rat nog wel snel te verhelpen, maar omdat ze uiterst effectief en snel voortplanten is er overlast voordat u er erg in heeft.

Inspectie voor bestrijding knaagdieren

Een knaagdierenplaag moet altijd aangepakt worden. Muizen en ratten dragen ziektes met zich mee en zijn zo onverzadigbaar dat ze vanzelf een keer hun tanden in uw elektriciteitskabels zetten. In het ergste geval resulteert dat in een stroomstoring, maar het kan ook voor brand zorgen.

Onze ervaring met het bestrijden van knaagdieren is in alle uithoeken van Nederland bekend. Wij zijn altijd blij als we een particulier of bedrijf van een plaag kunnen verlossen.