Houtworm bestrijden in Zaltbommel

Houtworm Zaltbommel

Houtworm komt overal in Nederland voor en ook Zaltbommel is helaas geen uitzondering. Houtworm is een verzamelnaam voor torren en kevers die hout aantasten, zoals de gewone houtwormkever, de bonte knaagkever en de boktor. Onze specialisten zijn regelmatig te vinden in woningen en bedrijfspanden die ten prooi zijn gevallen aan de hongerige larven van deze kevers en torren. Bij de aanwezigheid of het vermoeden van houtwormen is er altijd spoed geboden: op het moment dat u de plaag ontdekt, is dit ongedierte vaak al lange tijd aanwezig om houtconstructies te verzwakken. Neem daarom ook bij twijfel snel contact met ons op.

houtworm

 

» Vrijblijvend contact
» Lokale erkende bestrijder
» Gediplomeerd
» Particulier en zakelijk
» Vakmanschap garantie
» Eerlijke prijzen

Ik-wil-van-ongedierte-af

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen Ongediertebestrijdingsploeg

  • Wij komen vrijblijvend langs
  • Snelle hulp
  • Landelijk en toch lokaal, ook in Zaltbommel en omstreken
  • Specialisten met jarenlange ervaring
  • Gecertificeerde & gediplomeerde experts

Het einde van houtworm

Om houtworm goed te bestrijden is het belangrijk om ten minste één fase van de kever direct te bestrijden. Wanneer de eitjes, larven of kevers zelf zijn bestreden is een belangrijke slag geslagen. Maar de eitjes kunnen nog lang in het hout zitten. Daarom is een aanpak voor de lange termijn nodig.

Houtworm in Zaltbommel

Houtwormen hebben relatief weinig tijd nodig om een heel gebouw aan te tasten en zelfs te kunnen laten instorten. Ze graven gangen in de buitenste laag van hout, zodat de beschadigingen zichtbaar zijn. Het grootste gevaar bestaat uit houtwormen die zich na verloop van tijd rondeten aan kernhout. Wanneer dat gebeurt, wordt de constructie zwakker en ontstaat er instortingsgevaar.

Houtwormbestrijding is altijd een spoedklus

Zelf houtworm aanpakken kan alleen als u precies weet wat u doet. Het is namelijk een erg lastig karwei. Bovendien heeft u niet veel tijd om te experimenteren, want hoe langer de houtworm aanwezig is hoe groter de onomkeerbare schade wordt. De spoed neemt alleen maar toe als u beseft dat de houtworm waarschijnlijk al heel lang in het hout zit wanneer u ze ontdekt. Dus, zodra u denkt een houtwormprobleem te hebben is het tijd om onze houtwormexperts in Zaltbommel in te schakelen. Wij helpen u snel en effectief verder.

Houtwormanalyse

Omdat er verschillende soorten houtwormen zijn, zal onze expert het probleem eerst analyseren. Door de tijd te nemen voor een analyse kan de omvang van de plaag worden bepaald, de exacte boosdoener en de beste aanpak. Iedere houtworm vraagt namelijk om een andere aanpak: waar een soort het beste gedijd in een vochtige en koele omgeving, houdt een andere houtwormsoort meer van een warm klimaat. Door dit goed te begrijpen kan iedere houtwormsoort effectief worden bestreden.

Tegelijk met de analyse kijken wij ook naar de aanwezigheid van houtrot of zwammen, omdat dit ook voor beschadiging van uw houten constructies en meubelen kunnen zorgen. Na de analyse van onze specialisten op locatie in Zaltbommel kunnen wij u vertellen wat de juiste behandeling is.

Aanpak houtworm

Onze aanpak is gebaseerd op ervaring en expertise. Wij kiezen voor krachtige bestrijdingsmiddelen die weinig tot geen impact hebben op mensen, dieren en milieu behalve de houtwormen zelf.
Onze ongediertebestrijders zijn meerdere jaren actief en hebben een ruime ervaring op het gebied van houtwormbestrijding in Zaltbommel.

Weinig overlast

Houtworm verwijderen is geen eenvoudige opgave. Wij proberen u echter zo min mogelijk overlast te bezorgen. Hinder wordt tot een minimum beperkt en na afloop kunt u niet zien dat wij geweest zijn, want rommel ruimen wij op. Zo zorgen wij dagelijks voor tevreden klanten in Zaltbommel en omgeving.

Wacht niet tot houtworm uw woning of pand verder beschadigt. Neem contact op met onze experts in Zaltbommel.

U bent op de pagina van Zaltbommel, u kunt onze ongediertebestrijders ook vinden in Zetten en Zevenaar en Zutphen.