Houtworm bestrijden in Doetinchem

Ik-wil-van-ongedierte-af

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Houtworm bestrijden in Doetinchem

Houtworm is een insect dat hout aantast. Er zijn verschillende soorten torren en kevers die schade aan houten onderdelen veroorzaken, zoals de gewone houtwormkever, de bonte knaagkever en de boktor. Ook in Doetinchem treffen we regelmatig woningen en gebouwen aan die ten prooi zijn gevallen aan de larve van deze kevers en torren. Het grote probleem is dat deze larven zich voeden met hout en daardoor constructies verzwakken.

houtworm

 

» Vrijblijvend contact
» Lokale erkende bestrijder
» Gediplomeerd
» Particulier en zakelijk
» Vakmanschap garantie
» Eerlijke prijzen

Voordelen Ongediertebestrijdingsploeg

Houtworm kan veel schade verrichten. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op. Wij bieden u:

  • Landelijk netwerk van houtwormbestrijders
  • Ook actief in de regio Doetinchem
  • Snelle hulp
  • Ruime ervaring
  • Gediplomeerde en gecertificeerde specialisten
  • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Houtworm vraagt om spoed

Houtwormen zijn per definitie een bedreiging voor alles van hout. Houtwormen graven gangen in de buitenste laag van het hout dat zacht is. Maar na verloop van tijd komt er ook het type houtworm dat zich nestelt in het kernhout. Wanneer dat gebeurt, wordt de constructie zwakker en ontstaat er instortingsgevaar.

De bestrijding van houtworm is een klus voor specialisten. Niet alleen omdat het erg lastig is om houtwormen te bestrijden, maar ook omdat haast geboden is. De kans is namelijk groot dat wanneer u houtworm ontdekt, deze al lange tijd in het houtwerk zit.

Hout wordt meestal van binnenuit beschadigd, zodat de oppervlakkige schade nog niets is vergeleken met de aangevreten constructie in uw houtwerk of meubelen. En hoe langer u wacht hoe groter de onomkeerbare schade wordt. Dus, zodra u denkt een houtwormprobleem te hebben is het tijd om onze houtwormexperts in Doetinchem in te schakelen.

Houtwormanalyse

Voordat er begonnen wordt met de bestrijding van houtworm is het nodig om eerst een analyse uit te voeren. Tijdens deze analyse bepalen onze experts uit Doetinchem de ernst van de situatie, het type houtworm en de verspreiding. In overleg met u kijken we ook naar andere problemen in het hout, zoals houtrot of zwammen. Na de analyse van onze specialisten op locatie in Doetinchem kunnen wij u vertellen wat de juiste behandeling is.

Houtworm bestrijden Doetinchem

Bij houtworm is het van belang om minimaal één fase van de kever direct te bestrijden. Hierdoor sterft het gros van de houtwormen en is de eerste slag geslagen. Maar de eitjes kunnen nog heel lang in het hout zitten voordat ze larven worden. Daarom is een aanpak voor de lange termijn nodig. Onze aanpak is gebaseerd op ervaring, onderzoek en expertise. Wij kiezen voor krachtige bestrijdingsmiddelen die weinig tot geen impact hebben op mensen, dieren en milieu in Doetinchem, behalve de houtwormen zelf.

Weinig overlast

Houtworm verwijderen is geen eenvoudige opgave. En het vraagt veel van de mensen wiens huis of pand het betreft. Daar houden wij rekening mee. Wij proberen zo min mogelijk overlast te bezorgen en respecteren de dagelijkse gang van zaken van de locatie waar wij komen. Hinder wordt tot een minimum beperkt en na afloop kunt u niet zien dat wij geweest zijn, want rommel ruimen wij op. Zo zorgen wij dagelijks voor tevreden klanten in Doetinchem.

Waarom nog wachten? Neem contact met ons op!

U bent op de pagina van Doetinchem, u kunt onze ongediertebestrijders ook vinden in Druten en Duiven en Ede.