Ongediertebestrijding Alkmaar

Ongediertebestrijding Alkmaar

Op zoek naar een ongediertebestrijding in Alkmaar? Onze ongediertebestrijding specialisten zijn de beste van Alkmaar en omgeving. Door de vele ervaring en vakkennis, bent u verzekerd van een effectieve bestrijding. Dankzij het gebruik van de nieuwste technieken en onze jarenlange vakkennis is ieder ongedierte probleem snel opgelost!

Expert in ongediertebestrijding

TRAAS Ongediertebestrijding in Alkmaar staat voor een professionele service en efficiƫnte werkwijze met respect voor het milieu. Wij zijn uw partner voor de preventie, detectie en bestrijding van bijna alle soorten ongedierte, zoals:

  • Muizen
  • Schimmel
  • Ratten
  • Zilvervisjes
  • Mollen
  • Boktorren
  • Wespennesten
  • En meer…

Wij staan garant voor een woon- of werkomgeving die vrij is van ongedierte door de ervaring van de specialisten uit Alkmaar in ongediertebestrijding.

Boktor herkennen

Overlast van een boktor plaag is een veelvoorkomend probleem in Alkmaar. De boktor is een schadelijke insect die ernstige schade aan hout kan toebrengen. Larven van een boktor leven meestal al 12 jaar in het hout en tasten daarna het hout aan van vooral schuren, dakbeschot en steunbalken. U kunt overlast van boktorren herkennen aan boorgangetjes in het hout. Wanneer de overlast heviger wordt komt er boormeel uit de gangen.

Bestrijding en preventie

Preventie is een standaard onderdeel van onze ongediertebestrijding. Wij verwijderen dus niet alleen het ongedierte, maar pakken ook de oorzaak aan. Daarnaast geven we een gegarandeerde effectieve bestrijding. TRAAS Ongediertebestrijding uit Alkmaar hanteert scherpe tarieven en kan snel aan de slag. Ervaren mensen staan garant voor een vakkundige aanpak.

Contacteer de experts uit Alkmaar

TRAAS Ongediertebestrijding uit Alkmaar werkt diervriendelijk, milieuvriendelijk en staat garant voor een hoge kwaliteit. Wij komen graag bij u langs om een preventie- en/of bestrijdingsplan te maken.
Als u het contactformulier op deze site invult, zullen wij op korte termijn contact met u opnemen. Als u direct telefonisch een afspraak wilt maken dan zijn wij te bereiken via bovenstaand telefoonnummer.

Werkgebied informatie