Bel: 088-1155608 of:

Please leave this field empty.

Type code over:captchaLet op: Hommels zijn beschermd.


Just in case

Ongediertebestrijding Alkmaar!

Woont u in Alkmaar en heeft u last van ongedierte? Dan bent u naar de juiste plek gekomen. Wij, van Traas ongediertebestrijding, hebben vestigingen door heel Nederland en kunnen u dus ook in Alkmaar helpen. Last van muizen, een wespennest, mollen of kakkerlakken? Wij lossen het voor u op. We hebben ervaring met elke denkbare plaag. Uw ongedierteprobleem is bij ons in de beste handen.

Waarom wij?
  • Wij komen vrijblijvend langs
  • 24/7 direct contact
  • Landelijk en toch lokaal
  • Al meer dan 15 jaar ervaring
  • Gecertificeerd & gediplomeerd
Goede prijs, uitstekend werk

U wilt graag snel en voordelig van uw ongedierte af? Dat kan! Wij koppelen ervaring aan de nieuwste technieken zodat u er in Alkmaar van verzekerd kunt zijn dat u een goede prijs betaalt voor goed werk. Zo zijn we één van de grootste van Nederland geworden!

divider
We willen ons hotel vrij houden van ongedierte. Bedankt voor jullie preventieadvies.
– Mevr. Perenboom - Alkmaar
Ik had alles al gedaan tegen die houtworm, behalve contact opnemen met jullie!
– Dhr. Verdonk - Alkmaar
Onze tuin werd geterroriseerd door mollen. Traas heeft ons er vanaf geholpen!
– Dhr. van Dinther - Alkmaar
divider

Houtworm
HoutwormWoont u in Alkmaar en heeft u last van houtworm? Dan is het van belang dat er snel ingegrepen wordt! Doet u dat niet dan... Lees meer...
Kruipende insecten
Kruipende insectenKruipende insecten, wie is er bang voor? Aan de aanvragen in Alkmaar te zien bijna iedereen. Een terechte angst... Lees meer...
Knaagdieren
KnaagdierenKnaagdieren komen in alle uithoeken van Alkmaar voor. Ze zijn niet kieskeurig knagen aan werkelijk alles in... Lees meer...
Vliegende insecten
Vliegende insectenVliegende insecten zijn zelden alleen. En nou net daarom is het erg vervelend en gevaarlijk voor uw gezondheid om er niets... Lees meer...
Ongediertepreventie Alkmaar!
Jarenlang werkt u aan de reputatie van uw bedrijf in Alkmaar en omgeving. Immers, een goede reputatie trekt klanten aan en zorgt dat ze blijven. Mede daarom is het belangrijk dat ongedierte weg blijft. Want stelt u zich eens voor dat er één keer een kakkerlak op het bord zit of een rat uw productieproces lam legt.

Het preventieplan
Voor een commerciële organisatie is voorkomen van ongedierte erg belangrijk. Daarom is het verstandig om onze preventiespecialisten in Alkmaar eens gratis langs te laten komen voor advies en een vrijblijvende offerte om uw bedrijf onaantrekkelijk te maken voor ongedierte en aantrekkelijk te houden voor uw klanten. Voorkomen van ongedierte is stukken eenvoudiger dan bestrijden!

Echte ongediertespecialisten
Wij zijn al 15 jaar actief in de ongediertebestrijding in Alkmaar en omgeving. Ons werk nemen we erg serieus en dat blijkt ook uit de certificaten die we hebben. Al onze medewerkers zijn echte vakmannen die zich kunnen beroepen op kennis, opleiding en ervaring.

De vriendelijke kant
Onze aandacht gaat al vanaf het begin uit naar een milieubewuste aanpak van ongedierte. Daarom zijn we actief producten aan het ontwikkelen in samenwerking met de Universiteit van Wageningen. We hebben inmiddels al een behoorlijk arsenaal aan hulpmiddelen om beschermde diersoorten in Alkmaar te behouden en plaagdieren op natuurlijke wijze te bestrijden.

Adres
Traas Noord-Holland
Str: Hauwertstraat 9
Pc: 1671 EV Medemblik
Tel: 088-1155608


Direct contact