Bel: 088-1155608 of:


Please leave this field empty.

Type code over:captchaLet op: Hommels zijn beschermd.


Ongediertebestrijding Alkmaar!

Ongediertebestrijding Alkmaar!

Zoekt u een expert in ongediertebestrijding in Alkmaar? Dan kunnen wij u daar effectief mee helpen! Traas werkt door heel Nederland en heeft in elke regio een specialist die elke plaag de baas is. Van wespennest en muizenoverlast tot het bestrijden van mollen en kakkerlakken. Daarbij richten wij ons op twee punten. Om te beginnen natuurlijk een snelle oplossing en ten tweede het beperken van de overlast.

Waarom wij?
  • Wij komen vrijblijvend langs
  • 24/7 direct contact
  • Landelijk en toch lokaal
  • Al meer dan 15 jaar ervaring
  • Gecertificeerd & gediplomeerd
Goede prijs, uitstekend werk

Ervaring koppelen wij aan de nieuwste technieken en goedkope inkoop. Zo bent u er in Alkmaar van verzekerd dat u een goede prijs betaalt voor uitstekend werk. Dat is waar Traas ongediertebestrijding voor staat en waardoor we één van de grootste ongediertebestrijders van Nederland zijn!

divider
We willen ons hotel vrij houden van ongedierte. Bedankt voor jullie preventieadvies.
– Mevr. Perenboom - Alkmaar
Ik had alles al gedaan tegen die houtworm, behalve contact opnemen met jullie!
– Dhr. Verdonk - Alkmaar
Onze tuin werd geterroriseerd door mollen. Traas heeft ons er vanaf geholpen!
– Dhr. van Dinther - Alkmaar
divider

Houtworm
HoutwormWoont u in Alkmaar en heeft u last van houtworm? Wij kunnen u snel van dit probleem afhelpen! Vaak sneller en effectiever dan... Lees meer...
Kruipende insecten
Kruipende insectenKruipende insecten roepen bij de meeste mensen weerzin op. Dat is in Alkmaar niet anders. De angst heeft wel een oorsprong... Lees meer...
Knaagdieren
KnaagdierenKnaagdieren zijn verantwoordelijk voor veel schade in Alkmaar. Ze zijn niet kieskeurig met wat ze eten en zetten hun tanden in... Lees meer...
Vliegende insecten
Vliegende insectenVliegende insecten kunnen een ware plaag zijn. Af en toe ééntje in of om uw huis in Alkmaar is wel te overzien, maar wat als ze massaal... Lees meer...
Ongediertepreventie Alkmaar!
Voorkomen is beter dan genezen, met name als het om een commerciële organisatie gaat. Want een imago komt te voet en gaat te paard. En als u een goed imago voor uw bedrijf, restaurant of kantoor in Alkmaar hebt opgebouwd, dan wilt u niet dat ongedierte roet in het eten gooit toch?

Het preventieplan
Wanneer u graag preventief te werk gaat, dan kunt u contact met onze preventiespecialisten in Alkmaar opnemen. Wij komen dan gratis langs om de situatie te bekijken en u een offerte voor te leggen die toegesneden is op uw specifieke situatie. Met een preventieplan bent u ervan verzekerd dat ongedierte uw deur overslaat en de enkele muis die toch durft geen goed verhaal te vertellen heeft.

Echte ongediertespecialisten
Wij zijn al 15 jaar actief in de ongediertebestrijding in Alkmaar en omgeving. Ons werk nemen we erg serieus en dat blijkt ook uit de certificaten die we hebben. Al onze medewerkers zijn echte vakmannen die zich kunnen beroepen op kennis, opleiding en ervaring.

De vriendelijke kant
Onze aandacht gaat al vanaf het begin uit naar een milieubewuste aanpak van ongedierte. Daarom zijn we actief producten aan het ontwikkelen in samenwerking met de Universiteit van Wageningen. We hebben inmiddels al een behoorlijk arsenaal aan hulpmiddelen om beschermde diersoorten in Alkmaar te behouden en plaagdieren op natuurlijke wijze te bestrijden.

Adres
Traas Noord-Holland
Str: Hauwertstraat 9
Pc: 1671 EV Medemblik
Tel: 088-1155608


Direct contact